Оферта № 65 | ХОТЕЛ В ЦАРЕВО


Вид на оферта:  Продажба
Област :  Бургас
Град :  Царево
Регион :  Всички
Местоположение :  В морски курорт
Квадратура:: 700
Цена : 400 000 Evro
Етажи: 4
Описание : ХОТЕЛА, КОЙТО ПРЕДЛАГАМЕ СЕ НАМИРА В ГРАД ЦАРЕВО, НА 77 КМ. ОТ ЛЕТИЩЕ БУРГАС. РАЗПОЛОЖЕН Е НА НАЙ-СЛЪНЧЕВОТО И ЮЖНО КЪТЧЕ НА 50 М. ОТ ПЛАЖ НЕСТИНАРКА, НАОКОЛО Е ПЪЛНО С ЧУДНИ ЗАЛИВИ, ПОЛУОСТРОВИ И ПЛАЖОВЕ. СТРАНДЖА ПЛАНИНА ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕ С ПРОХЛАДНАТА ПРЕГРЪДКА НА СВОИТЕ ГОРИ, ИЗПЪСТРЕНИ С ПАРАКЛИСИ И ДЪХ НА МНОГОВЕКОВНА ВЕЛИКА ИСТОРИЯ. А КОГАТО ОБЪРНЕТЕ ПОГЛЕДА СИ ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ОМАЙНАТА КРАСОТА МЕЖДУ ПЛАНИНАТА И МОРСКАТА СИНЕВА. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО, КЪДЕТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ АВТЕНТИЧНИ НЕСТИНАРСКИ ИГРИ. САМО В ТОЗИ КРАЙ СА РАЗПОЛОЖЕНИ ПЕТ ПРИРОДНИ РЕЗЕРВАТА, ЕДИН, ОТ КОИТО, Е ВКЛЮЧЕН В ЮНЕСКО.
СЕМЕЕН ХОТЕЛ “СВ. СВ. АННА МАРИЯ” РАЗПОЛАГА С ДЕВЕТ УЮТНИ СТАИ И ТРИ ЛУКС АПАРТАМЕНТА. ВСЯКА ОТ СТАИТЕ ИМА САМОСТОЯТЕЛЕН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ, ПРОСТОРНА ТЕРАСА, КМИМАТИК, ТЕЛЕВИЗОР, ХЛАДИЛНИК И УДОБНА МЕКА МЕБЕЛ. ЕДИНИЯТ ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ РАЗПОЛАГА С 50 КВ. М. ВЕРАНДА И СОБСТВЕН БАСЕЙН. ВСИЧКИ СТАИ И АРАТАМЕНТИ СА С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО. ХОТЕЛЪТ РАЗПОЛАГА СЪС СНЕКБАР С 36 МЕСТА, КЪДЕТО СЕ СЕРВИРА ЗАКУСКА, А ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ПОСЕДНЕТЕ НА ПРОХЛАДА И ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ДОМАШНА РАКИЯ, ПРЕСНИ САЛАТИ И ЧУДНО БАРБЕКЮ.
ЗА ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛА И ТЯХНАТА ПЪЛНОЦЕННА ПОЧИВКА СЕ ОРГАНИЗИРА МОРСКИ, ЕКО И ЛОВЕН ТУРИЗЪМ, РАЗХОДКА С 12 МЕСТНА ЯХТА, А СЪЩО ТАКА И СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ. НА НЯКОЛКО КРАЧКИ ОТ ХОТЕЛА СЕ НАМИРА ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ И ЗАПАЗЕНИ ЦЪРКВИ “УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО”.
ЦАРЕВО ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕ С ПРАЗНИКА НА ГРАДА, ФЕСТИВАЛ НА МАНОВИЯ МЕД, НЕПТУНОВА ВЕЧЕР, МИНИ МИС ЦАРЕВО И ДРУГИ РАЗНООБРАЗНИ ПРОГРАМИ И СЪБИТИЯ.


Обява от Мария Вълчева
Последна промяна 03/02/2011 Обявата е видяна 1960 times.